Skip to content

Waarom NLTCO?

Partnership

De Coöperatie is erop gericht om zo goed mogelijk aan de verschillende wensen van de tandartsen…

Flexibiliteit

Afhankelijk van je situatie: verkopen en overdragen, doorgroeien naar het volgende level…

Duurzaam

Als Coöperatie willen wij samen praktijken uitbouwen waar relevant, of nieuwe praktijken…

Partnership

  • Wij bieden een partnership met private investeerders die betrokken zijn voor de lange termijn.
  • De Coöperatie is erop gericht om zo goed mogelijk aan de verschillende wensen van de tandartsen (jong, middelbare of pensioengerechtigde leeftijd) te voldoen; met als doel duurzame mondzorg te realiseren door lange samenwerking en betrokkenheid en wederzijds voordeel.
  • Het partnership biedt een netwerk van expertise, een aangename en collegiale werkomgeving en de voordelen van een professionele organisatie zonder dat je de volledige autonomie verliest.

Flexibiliteit

Afhankelijk van je situatie: verkopen en overdragen, doorgroeien naar het volgende level of instappen en participeren als jonge ambitieuze tandarts om te bouwen aan een state-of-the-art kliniek: elke situatie is anders en wordt gerespecteerd.

De Coöperatie koopt altijd een meerderheid van de aandelen van een praktijk. Een participerende tandarts behoudt een belang via de Coöperatie in de lokale praktijk/kliniek voor zolang hij/zij actief is.
De Coöperatie biedt de jonge generatie de mogelijkheid om te ondernemen/participeren en samen te bouwen aan state-of-the-art mondzorg klinieken.

Duurzaam

Als Coöperatie willen wij samen praktijken uitbouwen waar relevant, of nieuwe praktijken met je opzetten om hiermee samen invulling te geven aan duurzame mondzorg in Nederland.

Wij denken niet alleen aan pensionerende tandartsen, maar ook aan de generatie die nog decennia de Nederlandse patiënt met hoogwaardige tandheelkunde van dienst wil zijn.

Dentist holding plastic jaw model for stomatology and explaining necessary procedure to patient in detal clinic

Wat beloven wij?

  • Ambitieuze praktijkhoudende tandartsen ontzorgen en faciliteren in groei naar een state-of-the-art-kliniek, waarvan ze mede-eigenaar zijn.
  • Talentvolle jonge tandartsen in staat te stellen mede-eigenaar te worden van een praktijk die we samen ontwikkelen tot een state-of-the-art kliniek.
  • Overdragende tandartsen de beste overdracht bieden aan een nieuwe generatie.
  • Samen aan een duurzame toekomst bouwen met NLTCO.

Hoe doen we dat?

Door middel van:

1

Langdurige Partnerships

2

Snelle maar kwalitatieve groei

3

Financieel gezonde organisatie

4

State-of-the-art klinieken

Samenwerken?

Interesse in een samenwerking met NLTCO? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Mart Sips, via e-mail info@nltco.nl of telefonisch op 06 460 418 19 om de mogelijkheden te bespreken.

Back To Top